Make your own free website on Tripod.com
| Home | Fikir-fikirkan | Kos & Rawatan | Penerangan | Galeri Photo | Contact Us

Panjang & Besar

Penerangan

dazelman1.jpg

PENTING! (PENERANGAN)

Penerangan tentang kaedah rawatan DAZELMAN akan diberikan dahulu sebelum pelanggan mengambil keputusan untuk meneruskan rawatan dan tempahan. Pihak kami akan memberi masa kepada pelanggan untuk membuat keputusan tanpa paksaan, setelah pelanggan berpuas hati dengan penerangan yang di berikan, terpulang kepada pelanggan samada hendak membuat tempahan masa dan tarikh rawatan pada masa tersebut ataupun di lain masa mereka ada kelapangan.

Dazelman cuma mengambil 2 orang pelanggan sahaja dalam sehari iaitu seorang pada
pukul 3 petang dan seorang lagi pada pukul 9 malam, ini adalah kerana dari pengalaman kami, kebanyakan pelanggan akan merasa tidak selesa sekiranya ada orang lain semasa perbincangan kerana kebiasaannya akan ada banyak perkara yang perlu mereka katakan, kadangkala perkara tersebut melibatkan maruah diri mereka dan sebagainya, selain dari sebab tersebut pihak kami sangat prihatin tentang kualiti semasa menjalankan rawatan, semasa rawatan kami tidak akan melayan sebarang panggilan atau kedatangan pelanggan lain kerana ini akan mengganggu tumpuan
tugas kami dan perasaan pelanggan kami.

Peringatan:
Kami menerima pelanggan dari semua bangsa dan adat, tetapi dalam masalah rawatan saiz, sebaik-baiknya zakar anda biarlah berkhatan kerana jika tidak, kulit lebihan yang ada itu akan mengganggu
proses ini dan hasil yang didapati pun agak kurang memuaskan, tetapi dimasa sekarang ramai pelanggan kami bukan Islam pun sudah ada yang berkhatan jadi tak ada masalah. Satu perkara lagi yang perlu diingat ialah perkhidmatan kami ini tiada kaitan dengan SEX SERVICE. Tiada SEX SERVICE disini.

Kami menerima sesiapa sahaja dengan tangan terbuka, tidak kira dari apa kategori pelanggan tersebut baik dia tu GAY ke ataupun NORMAL tiada bezanya dari segi fizikal lelaki, cuma kalau yang GAY tu kami harap janganlah minta yg bukan2 sebab kami tidak mampu untuk memenuhinya, memang diakui memang ada diantara pelanggan kami dari golongan tersebut datang kesini untuk mendapatkan rawatan tetapi setelah diberitahu, Alhamdulillah mereka faham dan dapat menghormati pendirian kami, dengan itu mereka dapat menjalani rawatan dan kami juga dapat menjalankan tugas kami dalam keadaan yg baik.

(TEMPAHAN TARIKH DAN MASA CUMA BOLEH DIBUAT
SETELAH PELANGGAN MEMBAYAR 50% DARI KOS RAWATAN YG DIPILIH).

Begitulah sedikit sebanyak penerangan yang dapat kami berikan, sebarang pertanyaan sebaik-baiknya datanglah sendiri untuk mengetahuinya kerana pertanyaan melalui sms susah kami hendak melayannya sebab penerangannya panjang.

Sekian,
Ikhlas dari DAZELMAN.

Sebelum datang bagi mendapatkan penerangan dan tempahan masa dan hari rawatan, sila hubungi kami terlebih dahulu ditalian:
K.Lumpur - 0133560228 Hasbullah
J.Bahru - 0197742566 Afendi
Arau, Perlis - 0125578823 Md.Taib

Perkhidmatan Yang Disediakan.
1) Urutan Badan
2) Urutan Tenaga Batin
3) Urutan/Rawatan Penambahan Saiz Zakar
4) Mandi Wab Herbal - Dicawangan KL sahaja.