Make your own free website on Tripod.com
| Home | Fikir-fikirkan | Kos & Rawatan | Penerangan | Galeri Photo | Contact Us

Panjang & Besar

Kos & Rawatan
A. Urutan Badan.
 
-RM300 untuk 3 kali rawatan pertama ( 1++ jam setiap sessi)
 
Bertujuan untuk membuang angin dalam badan, membetulkan kedudukan jaluran otot-otot badan, merehatkan badan yang letih/lesu dan sebagainya.
 
Urutan badan terbahagi kepada dua posisi rawatan iaitu dalam posisi meniarap dan posisi terlentang.
 1. Posisi Meniarap : Urutan dimulakan dibahagian tapak kaki, seterusnya betis, peha, punggung, pinggang, belikat, tulang kipas, keseluruhan bahagian tangan, bahu, belakang leher dan akhir sekali dibahagian kepala.
 2. Posisi terlentang : Urutan bermula dibahagian tepi tumit dan tepi tapak kaki, seterusnya buku lali, betis hadapan, lutut, peha dan buah zakar ( untuk mengambil urat dibahagian perut). Seterusnya dibahagian ari-ari, perut, dada, dahi, kelopak mata, muka ( meliputi bahagian pipi membawah kebawah telinga)

Rawatan ini memerlukan 3 hari rawatan berturut-turut ( Mengikut Temujanji ), ini adalah kerana rawatan ini mengandungi kaedah:

 • Pembukaan
 • Permainan Urat
 • Penutup

Setiap sessi rawatan mengambil masa lebih dari 1 jam.

RM150 untuk 1 kali rawatan ulangan ( 1++jam )

Rawatan ini hanya melalui tempadan dan setiap tempahan adalah dikenakan bayaran 1/2 wang pendahluan untuk mendapatkan penetapan tarikh dan masa rawatan dan bakinya perlu dibayar pada hari pertama rawatan. 

B) Urutan Tenaga Batin.
 
- RM650 untuk 3 kali rawatan pertama ( 1++ jam )
( Beserta 4 biji jamu Dazelman untuk penggunaan selama 1 bulan )
 
Bertujuan untuk memulihkan kembali tenaga batin lelaki, pancutan kutang matang, memanjangkan tempuh masa persetubuhan, dan yang berkaitan dengannya, dengan cara urutan pada hampir keseluruhan badan dan keseluruhan bahagian zakar yang berkaitan dengan urat-urat tenaga kelelakian.
 
Rawatan ini memerlukan 3 HARI rawatan berturut-turut ( Mengikut Temujanji ), ini adalah kerana rawatan ini juga mengandungi kaedah:
 • Pembukaan
 • Permainan Urat
 • Penutup

Setiap sessi rawatan mengambil masa lebih dari 1 jam.

RM180.00 untuk 1 kali rawatan ulangan ( 1++ jam ) - Nota: Tanpa jamu Dazelman.

Rawatan ini hanya melalui tempahan dan setiap tempahan adalah dikenakan pembayaran 1/2 wang pendahuluan untuk mendapatkan penetapan tarikh dan masa rawatan dan bakinya perlu dibayar pada hari pertama rawatan.

C) Rawatan dan Urutan Penambahan Zaiz Zakar.
-RM900.00 1 kali rawatan sahaja ( 2 jam maksimum)
 
- 1 kali rawatan sahaja diperlukan.
 
Peralatan yang dibekalkan kepada pelanggan ialah:
 1. 1 set Pam Vakum
 2. 1 unit alat tuaman
 3. 1 unit pengikat getah
 4. 2 botol minyak Dazelman untuk penggunaan 1 bulan sahaja.
 5. 4 biji jamu Dazelman untuk penggunaan 1 bulan sahaja.
 6. 1 unit VCD rakaman teknik dan cara rawatan yang betul.
 7. 2 jam rawatan ( Maksimum ) beserta dengan tunjuk ajar cara rawatan.

Dalam masa lebih kurang 2 jam rawatan ini, anda dimulai dengan kaedah pemakanan Jamu Dazelman, cara-cara pemasangan Pam Vakum serta penjagaannya diikuti dengan rawatan tuaman, urutan dan penggunaan Pam Vakum.

Dalam masa 2 jam rawatan ini juga, anda akan diajar cara-cara keseluruhan rawatan ini kerana rawatan ini memerlukan pengamalan harian sehingga anda mencapai saiz yang anda kehendaki kerana ianya berkaitan dengan proses pengembangan tisu-tisu dalam zakar anda sama seperti dalam proses SUKAN BINA BADAN.

Adalah diingatkan bahawa proses rawatan ini tidak akan mendatangkan hasil yang memuaskan sekirannya salah satu dari cara rawatan ini tidak dibuat iaitu:

 1. Pemakanan Jamu Dazelman dalam 1 minggu cuma makan 1 biji sahaja. Tujuannya ialah supaya tidak mudah tercedera semasa penggunaan Pam Vakum nanti. Jamu ini juga diberikan dengan tujuan untuk membantu menegangkan batang zakar ketika proses rawatan ini. Ini adalah kerana zakar yang tegang adalah lebih kuat menahan sedutan dari Pam Vakum dan memudahkan penyusunan urat semasa proses urutan keatas batng zakar.
 2. Tuaman- Bertujuan untuk melegakan urat-urat batang zakar supaya memudahkan dan mengurangkan tekanan semasa proses urutan dan pengepaman kelak
 3. Minyak Urut Zakar Dazelman adalah minyak yang diproses sendiri dan ianya mengandungi gabungan minyak Dhob, minyak ikan belacak dan ramuan akar-akar kayu terpilih yang kemudiannya diproses dan ditapis bersih dengan cara tradisional.Saya tidak mengesyorkan penggunaan minyak yang lain kerana cuma minyak ini sahajalah yang digunakan oleh pelanggan-pelanggan saya yang memang terbukti keberkesanannya. AWAS!! Minyak Dazelman yang asli hanya boleh didapati di Dazelman Enterprise di Sentul Pasar, Kuala Lumpur, juga di Ulu Tiram Johor Bahru dan di Arau Perlis sahaja.
 4. Urutan - akan diberi tunjuk ajar tentangnya semasa rawatan kelak.
 5. Pam Vakum- Alat ini adalah berguna untuk proses untuk mengembangkan dan memanjangkan batang zakar dengan fungisnya menyedut keseluruhan batang zakar secara berdikit-dikit hingga ketahap maksimum. Cara Dazelman menggunakan peralatan ini adalah berbeza dengan cara yang disyorkan oelh penjual pam vakum yang berada dipasaran. Adalah diingatkan bahawa pihak Dazelman agak sukar untuk mengambil mana-mana pelanggan yang sudah biasa menggunakan pam vakum dalam jangkamasa yang lama kerana mereka akan mengalami kerosakan pada urat dan seandainya mereka mengambil juga rawatan ini, kebiasaannya akan mengambil masa yang agak lama untuk mendapatkan hasil. Penggunaan Pam Vakum sahaja tanpa "warm up" dan cara pertahanan yang lain sedikit sebanyak akan mendatangkan kemudaratan. Oleh itu dapatkanlah rawatan, mengetahui cara-cara dan rahsia rawatan daripada kami.

RM100.00 untuk 1 kali rawatan sahaja ( Ulangan ikut permintaan ) Nota: Rawatan ulangan mengambil masa 1++ jam )

Rawatan ini adalah melalui tempahan dan setiap tempahan akan dikenakan pembayaran 1/2 wang pendahuluan untuk mendapatkan penetapan tarikh dan masa rawatan dan baki bayaran hendaklah dibuat pada hari pertama rawatan.

Harga Rawatan dalam bentuk Pakej

Pakej Rawatan A
- Urutan badan dan urutan tenaga batin: RM800.00
 • Dalam pakej rawatan ini, 3 hari berturut-turut diperlukan. Setiap sessi akana mengambil masa 1 jam lebih.
 • Jamu Dazelman akan diberikan sebanyak 4 biji untuk penggunaan selama 1 bulan.
 • Rawatan ini adalah meliputi untuk keseluruhan bahagian badan dan juga keseluruhan bahagian zakar seperti yang telah saya nyatakan dalam penerangan rawatan Rawatan Urutan Badan dan Rawatan Urutan Batin.

RM280.00 ( Ulangan 1 kali rawatan 1++ jam )

Rawatan ini adalah melalui tempahan dan setiap tempahan akan dikenakan pembayaran 1/2 wang pendahuluan untuk mendapatkan penetapan tarikh dan masa rawatan dan baki bayaran hendaklah dibuat pada hari pertama rawatan.

Pakej Rawatan B
- Urutan Badan dan Urutan Penambahan Saiz Zakar: RM950.00 ( 2++ jam )
 • Didalam pakej rawatan ini, 3 hari berturut-turut diperlukan. Pada hari pertama dan kedua rawatan akan mengambil masa 1 jam lebih dalam setiap sessi ( Penumpuan akan diberikan kepada Urutan Badan pada keseluruhannya dan serba sedikit rawatan untuk penambahan saiz). Pada masa hari ke3 penumpuan sepenuhnya akan diberikan pula kepada Rawatan Penambahan Saiz, ini akan mengambil masa selama lebih kurang 2 jam rawatan ( maksimum ).
 • Peralatan seperti yang diperuntukkan untuk Rawatan Penambahan Saiz juga akan diberikan terus kepada pelanggan pada hari ketiga rawatan iaitu semasa Rawatan Penambahan Saiz dibuat.

RM250.00 ( Ulangan 1 kali rawatan 1 1/2 jam )

Rawatan ini adalah melalui tempahan dan setiap tempahan akan dikenakan bayaran 1/2 wang pendahuluan untuk mendapatkan penetapan tarikh dan masa dan baki bayaran hendaklah dibuat pada hari pertama rawatan.

Pakej Rawatan C
- Urutan Tenaga Batin dan Urutan Penambahan Saiz: RM1150.00
 
 • Didalam pakej ini 3 hari berturut-turut diperlukan. Pada hari pertama dan kedua rawatan akan mengambil masa 1 jam lebih dalam setiap sessi ( Penumpuan akan diberikan kepada Urutan Tenaga Batin pada keseluruhannya dan serba sedikit rawatan untuk penambahan saiz). Pada hari ke3, penumpuan sepenuhnya akan diberikan pula kepada Rawatan Penambahan Saiz, ini akan mengambil masa lebih kurang 2 jam rawatan ( maksimum)
 • Peralatan seperti yang diperuntukkan untuk Rawatan Penambahan Saiz akan juga diberikan terus kepada pelanggan pada hari ke3 Rawatan Penambahan Saiz dibuat.

RM280.00 ( Ulangan 1 kali rawatan 1 1/2 jam )

Rawatan ini adalah melalui tempahan dan setiap tempahan akan dikenakan pembayaran 1/2 wang pendahuluan untuk mendapatkan penetapan tarikh dan masa rawatan dan baki bayaran hendaklah dibuat pada hri pertama rawatan.

Pakej Rawatan D
Urutan Keseluruhan: RM1300.00
 
 • Didalam pakej keseluruhan ini, 3 hari berturut-turut diperlukan. Pada hari pertama dan kedua rawatan, Urutan Badan akan digabungkan dengan rawatan Urutan Tenaga Batin dan serba sedikit rawatan untuk penambahan saiz, ini akan mengambil masa lebih dari 1 jam setiap sessi. Rawatan Penambahan Saiz akan dibuat sepenuhnya pada hari ketiga dan sessi rawatan ini mengambil masa selama 2 jam ( maksimum)
 • Peralatan lengkap untuk Rawatan Penambahan Saiz akan diberikan kepada pelanggan pada hari terakhir rawatan.

RM430.00 ( Ulangan 1 kali rawatan )

Rawatan ini adalah melalui tempahan dan setiap tempahan akan dikenakan pembayaran 1/2 wang pendahuluan untuk mendapatkan penetapan tarikh dan masa rawatan dan baki bayaran hendaklah dibuat pada hri pertama rawatan.

Rawatan Berjabat.
RM112.00 ( 1 Biji Jamu )
 
Atas Permintaan Pelanggan Kami, Kini kami memperkenalkan rawatan berjabat. Rawatan ini hanya dilakukan pada bahagian pangkal peha, urat buah zakar yang bersambung keperut/ pinggan, lubang cincin, batang / kepala zakar dan persekitarannya sahaja termasuk bahagian perut.
 
Ianya adalah bertujuan untuk meredakan ketegangan otot akibat aktiviti harian dan pemakanan rawatan ini tidak mengambil masa yang panjang cuma dalam anggaran 30-40 minit sahaja.